Binnen 16 weken 8 tot 12 kilo afvallen met ons programma

Een nieuw jaar, is nieuwe kansen! Hoe staat het met jouw goede voornemens?  Iets veranderen is niet altijd makkelijk, maar met de juiste ondersteuning kan je het wel bereiken en daarna ook volhouden. Wanneer je een langere periode kleine dingen aanpast, maakt het de kans groter dat je het als nieuwe gewoonte gaat aannemen. En dat is precies wat ik, Viola als leefstijlcoach met jou wil bereiken. Dit doen we door in 16 weken intensief aan de gang te gaan voor échte verandering. De verandering die je daarna niet meer loslaat. Lees hieronder meer over wat dit traject jou gaat opleveren en wat voor type coach ik ben. 

Waar ik jou mee kan helpen?

MIJN WERKWIJZE

“Ik begin altijd met een analyse. Daarmee kijk ik naar wie je bent, wat je doet, wat er speelt, wat je nodig hebt en voor welke uitdagingen je staat. Op basis van de analyse kan ik je een advies geven voor een leefstijlprogramma op maat. We gaan een intensief proces aan met veel verschillende opdrachten om inzicht te krijgen in valkuilen, verleidingen, belemmerende factoren, etc. Je wordt wekelijks ondersteund (on- en offline) dat gebeurt altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.”

VERWACHTEN WIJ VAN JOU? HOE ONDERSCHEID IK MIJ VAN ANDERE COACHES?

“Door eerst te kijken naar de onderliggende oorzaken van de hulpvraag. Dus door echt de oorzaak aan te pakken. Daarnaast ga ik voor een langdurige en duurzame relatie. Ik blijf altijd op de achtergrond aanwezig. Mocht je onverhoopt terugvallen in je oude patroon (wat overigens heel normaal is, want veranderen gaat met vallen en opstaan), dan ben ik er om direct weer de juiste focus te vinden.”

OVER MIJ

“Als opgeleid leefstijlcoach en veranderdeskundige wil ik in een vroeg stadium lichamelijke en psychische problemen voorkomen. Daarom ben ik al jarenlang bezig om mensen in beweging te krijgen. Je kunt namelijk jouw leven positief veranderen met een andere leefstijl. Veel leed is te voorkomen. Je moet alleen weten hoe. Omdat elke mens uniek is, bied ik niet een kant-en-klaar programma aan. Ik kijk altijd eerst naar de onderliggende oorzaken van jouw hulpvraag. Ervaar je stress? Maak je een life event door? Heb je klachten door een aandoening? Wat speelt er precies? Als we dat weten, kunnen we op een intensieve, duurzame en succesvolle manier aan de slag. Ik ben er zo lang als jij nodig hebt en blijf altijd op de achtergrond aanwezig. Daar kun je op vertrouwen.”

Eigenschappen van mij als coach

Ik ben ook aangesloten en geverifieerd op coachfinder. Klik hier om mijn profiel te zien.

DE VIJF FASEN WAAR WIJ SAMEN MEE AAN DE SLAG GAAN

 • 01
  Analyse van gezondheid, leefstijl & persoon en omgeving
 • 02
  Onderzoeken van de motivatie & plan maken
 • 03
  In actie komen & coaching
 • 04
  Terugval voorkomen & omgaan met terugvalmomenten
 • 05
  Omgaan met weerstanden

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Intensief vitaliteitstraject in 16 weken

49,95

per consult

 • Eenmalige intake (€125,-)
 • Wekelijke coaching
 • Voedingsschema’s op maat
 • Intensief persoonlijk verandertraject
 • Jezelf op nummer 1 leren zetten
Plan een kennismaking in

NEEM CONTACT MET ONS OP