Snel afvallen met maaltijdvervangers en daarna met gewoon eten weer opbouwen met coaching

Werk aan je gewicht zonder dat je het door hebt met het Orangefit Diet en met een coach die jou stimuleert om het vol te houden en een goed eindresultaat te bereiken. Een plantaardige maaltijdshake met alle vitamines en mineralen die je nodig hebt. Met opwekkende groene thee en premium erwteneiwit. Perfect als vervanger van je dagelijkse ontbijt, lunch of avondeten, en net zo lekker. En daarna ga jij samen met jouw coach ook aan de slag om weer gewoon te eten en toch op gewicht te blijven. Zo voorkom je een jojo-effect en werk je aan een duurzaam resultaat. 

WAT JE VAN ONS KAN VERWACHTEN

ONZE WERKWIJZE

“Wij beginnen altijd met een analyse. Daarmee kijken we naar wie je bent, wat je doet, wat er speelt, wat je nodig hebt en voor welke uitdagingen je staat. Op basis van de analyse kunnen we je een advies geven voor een leefstijlprogramma op maat. Hierbij vervangen we tijdelijk een aantal maaltijden door maaltijdvervangers. De ondersteuning bieden we waar nodig samen met een team van specialisten met wie we samenwerken, onder andere artsen, diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten. De bundeling van deze krachten is dé kracht van elk individueel leefstijlprogramma. Je wordt ondersteund (on- en offline) door de juiste deskundigen en dat gebeurt altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.”

WAT WIJ ANDERS DOEN DAN ANDEREN

“Door eerst te kijken naar de onderliggende oorzaken van de hulpvraag. Dus door echt de oorzaak aan te pakken. Daarnaast ga we voor een langdurige en duurzame relatie. We blijven altijd op de achtergrond aanwezig. Mocht je onverhoopt terugvallen in je oude patroon (wat overigens heel normaal is, want veranderen gaat met vallen en opstaan), dan zijn we er om direct weer de juiste focus te vinden.”

DE VIJF FASEN WAAR WIJ MET ELKAAR MEE AAN DE SLAG GAAN 

 • 01
  Analyse van gezondheid, leefstijl & persoon en omgeving
 • 02
  Onderzoeken van de motivatie & plan maken
 • 03
  In actie komen & coaching
 • 04
  Terugval voorkomen & omgaan met terugvalmomenten
 • 05
  Omgaan met weerstanden

Wat maakt dit leefstijlprogramma zo bijzonder?

De combinatie van werken aan gedragsverandering en verminderen van calorie-inname met ondersteuning van maaltijdvervangers! 

Wat kenmerkt deze maaltijdvervangers?

Nr. 1 in test Consumentenbond

In januari 2021 publiceerde de Consumentenbond hun test voor maaltijdvervangers. Vrijwel alle merken zijn onderzocht en uit de 27 geteste producten kwam Orangefit Diet als Nr.1 uit de test!

De Consumentenbond heeft in haar onderzoek vooral gelet op voedingswaarden en samenstelling. Uit de test is gebleken dat de Orangefit Diet het hoogste percentage eiwitten bevat en daarnaast ook de hoogste kwaliteit en beste bron van koolhydraten en vetten.

NEEM CONTACT MET ONS OP